Für Deutsch bitte hier klicken

Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen

Margarete Wüster

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Home
Über Margarete
Isis Magic
Healing Essences
VortexHealing®
Dr. Mazuro Emoto
Lebenscoaching
Ernäherung
Behandlungsmöglichkeiten
Kontact über Skype
Klientenerfahrungen
Vortrag / Gruppenheilung
Praxis info
Kontakt
Nederlandse versie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  

Privacy policy

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster verstrekt.Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres


Mogelijke aanvullende persoonsgegevens die Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster verwerkt zijn:

– Kochstraat 17
– 5914 WJ
– Venlo
– Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster

Waarom Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster gegevens nodig heeft

Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de administratie van klanten, de uitvoering van overeenkomsten/aanvragen, verwerking van bestellingen, het incasseren van betalingen, optimaliseren van de website en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster kan uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst, doorgaans bestaande uit één of meerdere overeenkomsten zoals:

Factureren
Informeren over overeenkomsten of belangrijke wijzigen in en rondom deze overeenkomsten of waar deze op van toepassing zijn.
Informeren over Workshops
Bestellingen

Hoe lang Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster gegevens bewaart

Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden 15 jaar bewaard na de laatste afspraak.
Hierbij gaat het alleen om de gegevens die in de documenten zijn opgenomen die we volgens de wettelijke bewaarplicht verplicht zijn te bewaren.

Delen met anderen

Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden, collega therapeuten of artsen, alleen indien dit nodig is in verband met Uw behandeling. Persoonsgegevens worden alleen verstrekt voor de volgende doeleinden:
Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster​​​​​​​ heeft Google geen toestemming gegeven om via Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster​​​​​​​ verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster​​​​​​​ waarborgt alle gegevens zo veilig mogelijk op te slaan. Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster​​​​​​​ verwacht dit ook van derden aan wie de gegevens gedeeld worden. Echter heeft Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster​​​​​​​ hier verder geen invloed op of zeggenschap in. Gegevens die aan derden gedeeld worden zijn soms noodzakelijk in verband met Uw behandeling. Gegevens die gedeeld worden met derden worden zoveel mogelijk geminimaliseerd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster​​​​​​​ behoudt het recht om eventuele persoonsgegevens te bewaren indien dit wettelijk verplicht is tot de datum dat de bewaarplicht voldaan is.

Beveiligen

Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster​​​​​​​ neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen Margarete Wüster​​​​​​​ is als volgt te bereiken:

Postadres: Kochstraat 17​​​​​​​ 5914WJ Venlo​​​​​​​
Vestigingsadres:Kochstraat 17​​​​​​​ 5914WJ Venlo​​​​​​​
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 14115367mn
E-mailadres: praktijk.margarete.wuster@gmail.com​​​​​​​
Telefoonnummer: 0773548604 ​​​​​​​