Für Deutsch bitte hier klicken

Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen

Margarete Wüster

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Home
Over Margarete
Isis Magic
Healing Essences
VortexHealing®
Dr. Mazuro Emoto
Levenscoaching
Bach Remedies
Voeding
Behandelmogelijkheden
Praktijkruimte
Contact via Skype
De werkkamer
Ervaringen van cliënten
VNT - RBCZ - SCAG
Lezingen/Groepshealing
Praktijk info
Contact
Links

  

Links

 • VortexHealing® Divine Energy Healing is voor mij persoonlijk een zegen en ervaar het als een grote drijfveer om deze heel diep en krachtige energetische geneeswijze in mijn werk toe te passen en uit te dragen. Meer informatie vind u op: www.vortexhealing.org

 • Bach Remedies: de Bach Bloesemtherapie draag ik een zeer warm hart toe. Zelf heb ik de kennis tijdens mijn HBO studie aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Meppel (nu HNO genoemd Hogeschool Meppel) vergaard. Het www.Bachcentre.com in Engeland bied ook goedgekeurde cursussen in Nederland aan.

 • VNT (Vereniging voor Natuurgeneeskundige Therapeuten) opgericht in 1980 is een beroepsvereniging, waarbij ik ben aangesloten. VNT zet zich in voor hoge kwaliteitsbewaking binnen de natuurgeneeskundige gezondheidszorg.
  HBO scholing is voorwaarde voor lidmaatschap therapeuten. Jaarlijkse post-HBO-nascholing is een vereiste.
  Voor meer informatie:www.vnt-nederland.nl

 • Amma uit India is totaal dienstbaar aan ons mensen. Middels haar vele reizen en projecten heeft zij al vele miljoen mensen bereikt. Ik ervaar haar als een grote genade. Ook in mijn werk een inspiratiebron.
  Voor meer informatie: www.Amma.nl

 • VortexHealing Nederland is het digitale platform voor belangstellenden en therapeuten in Nederland. Voor meer informatie:www.vortexnederland.nl